Ettevõtted, kes soovivad oma töötajaid motiveerida ning meeskonnavaimu arendada, peaksid kindlasti korraldama regulaarseid firmaüritusi. Firmapeo (jõulupeo, firma sünnipäeva, suvepäeva) korraldamine on kõige tõhusam viis töötajate tundma õppimiseks ja nende omavaheliste suhete parandamiseks. Lisaks näitab see, et tunnustate osavõtjate panust ettevõtte edusse.
Samas võib huvitava firmapeo korraldamine olla keerukas ülesanne ning halvasti kokku pandud üritus võib osalejate jaoks olla rohkem tüütu kohustus kui mõnus ajaveetmise võimalus. Milliseid võimalusi pakub kohvik Legend ja kuidas saame kaasa aidata Teie ürituse õnnestumisele?
Kohvik Legend pakub nii ruumide renti kui ka catering teenust ning kohti jätkub meie hoones rohkem kui 60le inimesele. Valmistame Teie ürituse jaoks ette hommiku-, lõuna- ja õhtusöögid ning kohvipausid. Oleme hoolikalt kokku pannud mitu erinevat grupimenüüd, millest hulgast peaks igaüks leidma konkreetse ürituse jaoks sobiva. Grupimenüüdega saate tutvuda siin: grupimenüüd. Juhul, kui üritusest võtab osa rohkem kui 25 inimest, oleme lahkelt valmis koostama ka erimenüü, võttes arvesse kliendi soove ja sündmuse eripärasid.
Ürituse planeerimisel peate mõtlema järgnevatele teguritele:
- Osalejate arv – sellest oleneb toitlustuse maksumus.
- Milline on ajakava, millal kogunetakse ja mis kell üritus lõppeb – see on eriti oluline ruumide rendi puhul.
- Kas üritust toimub siseruumides või väljas? Kohvik Legend pakub nii ruumide renti kui toitlustust.
- Menüü valimine – kas osavõtjate seas on inimesi, kellel esineb toidutalumatust või kes järgivad eritoitumist (taimetoitlased, veganid). Proovime alati vastu tulla kliendi soovidele ning meie menüüd on väga mitmekesised, seega peaks igaüks leidma sobiva variandi.
- Kuidas soovite paigutada lauad? Näiteks üks pikk laud või mitu väiksemat istumisala.
- Millist tehnikat vaja läheb? Meie kohvikus on Teie käsustuses suur teler koos helisüsteemiga.
- Kas vajate teenindajate abi vaid toitlustuseks või ka muul otstarbel?
- Kas on tarvis nimekaarte või lauakaunistusi?
- Kas soovite läbi viia meeskonnamänge või muid ühiseid tegevusi?
Mõned nipid suurepärase firmapeo korraldamiseks
- Iga ürituse planeerimist tuleb alustada korraldusmeeskonna loomisest, olenemata sellest, kui suur on Teie ettevõte ja milline on planeeritava firmapeo formaat. Valige välja sobivad iskud ning jagage ära kõik sündmusega seonduvad ülesanded, siis võite olla kindel, et midagi ei jää kahe silma vahele. Loomulikult ärge unustage oma meeskonda abi eest tänada ja võimaluse korral premeerida.
- Kõik üritusega seonduvad detailid on vaja kolleegidega läbi arutada – sinna hulka kuuluvad menüü valik, joogid, transport ja ürituse kellaaega. Mõnikord sisaldavad firmapeod ka ööbimist, sellisel juhul tuleb osavõtjaid sellest varakult teavitada. Juhul, kui vajate abi kohaliku ööbimispaiga leidmisel, võite nõu küsida meie klienditeenindajatelt.
- Üks oluline faktor on ürituse toimumise kellaaeg. Tihti korraldatakse ettevõttega seotud üritusi nädala sees ja pärast tööpäeva lõppu – võtke seda arvesse ka toitlustamisel. Pärast pikka tööpäeva on kõigil kõhud tühjad, seega on oluline planeerida õhtusöök sobivale ajale. Rohkem kui 35-liikmelistele seltskondadele pakume kogu kohviku broneerimise võimalust alates kl 17:00 ning meie ruumid on Teie jaoks avatud kuni järgmise päeva varajaste tundideni (kuni kell 03:00). Meie sõbraliku klienditeenindaja tunnitasu pärast südaööd on 50€/h. Juhul, kui tegemist on väiksema üritusega, palume broneeringute tegemisel arvestada kohviku lahtiolekuaegadega.
Juhul, kui soovite rohkem informatsiooni ruumide, toitude või lisateenuste kohta, võtke meiega kindlasti ühendust. Anname endast parima, et vastu tulla kõigile kliendi soovidele ja muuta Teie firmapidu meeldejäävaks.